ÄPPELBLOM.

 
 
Vårt äppelträd blommar så fint på baksidan nu önskar att blomningstiden kunde vara lite längre!
 
 

I Fredags följde jag med de här killarna till Göteborg, dom sprang Göteborgsvarvet i Lördags och vi har numera en tradition att åka ner dagen innan för att gå på mässan och hämta ut nummerlappen. Vi åt en räksmörgås på Gothia Towers och sen gick vi in på mässan. Är man en löpare så är det en grym mässa med massa erbjudanen och bra utställare. För mig var det mest underhållande att umgås med det här två, får mig alltid att skratta ;)
 
 
 
Lite nya inköp från Ikea, tycker dom har mycket fint numera. Har kuddarna tidigare i kökssoffan men köpte tre nya till utemöblerna och även två gråa plädar. Det fanns inga dynor till våra utemöblerna när vi köpte dem och det är något vi saknar så det här får bli bra så länge. 
 
 
 

Igår var det jättevarmt här hemma men ingen sol lite knepigt väder sådär. Vi var hemma hela dagen & jag håller på i en rabatt på framsidan som vi gjorde om förra året. Att ha hus är verkligen så mycket mer arbete än vad jag kunnat tro. Och då menar jag inte bara renoveringen utan allt annat omkring. Jag tycker det är kul nu för jag har tiden men ibland känns det som det aldrig tar slut. Blir mycket inköp på växter som sköter sig själva och är fleråriga kan jag säga :)
 
Igår på kvällen tog vi cyklarna och gav oss iväg på en liten kvällstur, cyklade nere vid småbåtshamnen och spanade in de nya bryggorna. Får Micke bestämma kan det bli många soltimmar där nere i sommar :) När vi kom hem tog jag den här bilden och det ser nästan ut som snö på backen efter alla blad :)
 
Förra veckan blev allt klart och beställt med köket, själva köket isig har varit bestämnt sedan några veckor tillbaka men inredning och annat har tagit lite längre tid men så skönt att allt äntligen är klart! Det levereras till oss i vecka 24 som är samma vecka fönstren kommer hit. Så taggad och förväntatsfull :)
 
 
 
jENNIFER.