KVARNGATAN.

 
 
Nu har vi äntligen fått tillträde till huset och planerar för fullt! Huset är i ganska bra skick men har blivit lite omgjort under 80 talet, jag ska försöka återställa så mycket som möjligt. Planerna är många just nu och det är svårt att bestämma sig för vad vi ska börja med.
I helgen har jag haft familj och vänner på besök, tycker det är kul att höra vad andra tycker för att själv inte försvinna i för många egna ideer. I Söndags när Emma var här premiärfikade vi i trädgården :)
 
 

  
Förra veckan rensade jag i trädgården, planterade ljung i krukor och ställde ut på trapporna. Sen klippte vi häcken och satte ihop våra nya trädgårdsmöbler. Denna veckan ska jag plantera vårlökar och sen är trädgården redo för höst! Invändigt har vi inte gjort så mycket, tagit bort lite parkettgolv för att se hur plankgolvet ser ut under. Vi ska se över planlösningen så nu läggs tiden åt planering inför det och att ta reda på vad som är möjligt och inte. Jag är ganska ivrig av mig och vill helst börja överallt men har man en sambo som arbetar med projektering och struktur så får man snällt vänta  ;).
 
 
 
 
jENNIFER.