VÅR.

 


I Lördags kändes det som våren var här på riktigt, man fick vakna av att solen lyste och fågelkvitter ute. Våra grannarna var ute i sina trädgårdar rensade och klippte träden och så gjorde vi med sen. Bra det där med grannar man ser när det är dags att ta tag i olika saker ;) Såg att mina vårlökar kommit upp i rabatterna också, lycka!
 
 
Jag har även gjort det lite vår fint inne i helgen. Planterat pingstliljor i en keramik skål och satt körsbärskvistar i vaser och fyllt på med nya tulpaner i pastella färger.
 
På lördagkväll var jag bortbjuden på tjejfest, först fördrink hos Kristina och sen gick vi till Alley Rose. Beställde Ryggbiff med Pepparot och Chillidip och det smakade mer än bra! Vi stannade kvar till sent och avslutade kvällen på dansgolvet.
 
I söndags arbetade vi vidare i hallen och klippte klart träden. Hur gör folk i stan med allt som blir över känns som det blir många turer till återvinningen. För två som är uppväxta på landet känns detta som ett överdrivet moment, man är van att ta skottkärran ut i skogen och så är det klart sen ;)
 
 
jENNIFER.