UPDATE.

 
 
 
A TRUE SIGN OF SPRING.
 
 
Här inne har det varit ett litet Spring break, dom senaste dagarna har bjudit på fint väder och timmarna man är inne blir färre, tycker alltid det borde finnas tid att skriva ner några rader om allt som händer men ibland försvinner tiden på annat.
 
  Förra helgen var det fotboll som gällde! Fredagen hejjade vi på Vårgårda IK mot Götene tillsammans men min kusin och världens sötaste lilla kille! och dagen efter var det seriepremiär för Norra Vånga och då satt jag där i fint väder tillsammans med mina svärföräldrar. Vinst blev det inte men dom spelade lika och det är ju nästan lika bra ;) Sen åkte kärleken till Finland några dagar för jobb, brukar inte gilla när han är iväg men denna gången fick jag fin besök av Emma! Vi gick till Cyrano på kvällen och kunde sitta ute första gången detta året, underbart!
 
 
 

Denna helgen har vi varit fotbollsfria ;) I Lördags hade vi Vara vänner på besök och på kvällen var sambon iväg men jag stannade hemma och tog det lugnt. I Söndags behövde han arbeta undan lite saker på sitt jobb så jag följde med honom till Skövde och sen gick jag på stan några timmar inte mig emot!  På vägen hem stannade vi på Varnhems kloster cafe och åt god mat, jag tog hemmagjord pirog men svampstuvning och prästost! Mycket gott!
 
 
Nu ny veckan & med en extra ledig dag!
 
Önskar er en fin Mådag!
 
 
jENNIFER.