G.O.D.M.O.R.G.O.N.

 
 
Är lite lagom trött idag efter en mysig helg! I torsdagskväll var vi på arena med jobbet och såg på Julgalan, och vilken show det var! Kändes nästa overkligt att man satt i lilla Lidköping och fick se ett sånt framträdande :) Sveriges bästa artister just nu levererade en grym show från början till slut kan jag säga!
 
I lördags åkte vi till Töreboda för att fira jul med min svärfars syster och familj. Åt gott skrapade triss & fick öppna förra årets kuvert och detta är något som jag måste berätta om, varje år får alla skriva ner vilka förväntningar man har inför nästa år och vad man hoppas på för sig själv men även för andra och så får man öppna det året efter och se om något av det  blivit av.  Kan säga att det min översta och punkt från förra årets önskningar gått i uppfyllelse så det var roligt ;) .
 
Igår fick vi vakna till sol och det är vi ju inte bortskämda med denna vintern så vi gick ut på stan och julhandlade de sista klapparna, jag trodde det skulle vara massor med folk ute men var lagom och inga köer så vi fick en fin dag :)
 
Nu arbetar jag två dagar till eller slutar lunch imorgon och sen blir det två veckor ledigt!
 
 
 
jENNIFER.