RENOVERINGEN.

 
 
 
Nu börjar det hända grejer på första plan,så kul! Det har varit endel ideer och beslut som behövt tänkas igenom en extra gång, men nu har både snickare, rörmokare och elektriker varit här och gått igenom allt. Första projektet vi startar med är byte av fönster och dom är beställda & kommer i slutet av Maj. Det tog sin tid att komma fram till vilka fönster vi skulle beställa. Finns många olika modeller och priser så att välja har varit svårt. Vi letade efter ett modernt fönster men i gammal tappning och det är vad vi beställt nu. Det blev ett fint fönster i allmoge stil med genomgående spröjs & vackra hasp hantag, har valt att lägga lite extra kring detaljer tror det kommer göra sig fint i våra stora fönster.
 
Efter arbetet med fönstren kommer vi till förberedelserna runt det nya köket. Det ska dras nya avlopp och vattenrör, kan säga att det är inte helt lätt att flytta ett kök det innebär ganksa mycket arbete men vi hopppas att det kommer vara värt det ;) I helgen när vi gjorde en ny ingång till kommande köket då fann vi den här fina spegeldörren i väggen, fler som bott i vårt hus som tänkt som vi :).
 
 Vi har även satt in pardörren som ni ser, vi har en till likadan och den ska sitta på ovanvåningen in till vårt nya sovrum som blir precis när man kommer upp för trappen. Tak och väggar blir vita & golven behåller jag träfärgade ska såpa eller lut behandla dem så det inte gulnar med tiden.
 
 
Nu ska jag laga storkok! Alltid skönt att få matlådor för veckan avklarat det blir falukorsvgrytan här igen, dålig på att hitta nya vardagsrecept ;)
 
 
 
 
jENNIFER.